יום שני, 9 ביולי 2012



אם קונים טריים או מיובשים הובלות פסטה כדאי לבלות תוספת במותג איכותי. יש רבים פסטות תוצרת לקוי בשוק שתספק לך עם מרקם מאכזב,. באותו הזמן יש כמה עושי פסטה מעולה-עושי לבצע את השיטות המסורתיות, להפוך פסטה נפלא. אך מובטחת פסטה אותנטית, ודא משלך בבית
פסטה מיובשים שומרת את הארומה עד שנתיים אם לאחסן גם אטומה, מתחמצנים. פסטה ביצה יבשים שנעשו לא להימשך, אך עדיין ניתן  הובלות לאחסן עבור חודשים ספורים-הסימון השתמש עד תאריך כדי להיות בטוח. פסטה טריים יש לאכול בתוך יום או יומיים ב- רוב (ההקפאה אינה בהצלחה, אך לא טעם טוב כאשר אכל ביום שזה נעשה). מבושלים בצק (מיובשים) קופא היטב, ניתן לשמור כמה חודשים. הקפאת פסטה ברטבים בנפרד אם אתה יכול, מכיוון שהם שומר טוב יותר (אלא אם כן ביצעת לזניה, טובה להקפיא למרות פסטה טריים נחשב לעתים קרובות על מיובשים, זו אינה בהכרח המקרה. הם משחקים תפקידים שונים הובלות מאוד במטבח, באיטליה הוא יעלה כמעט על הדעת להחלפת טריים, מיובשים פסטה. פסטה מיובש יש מרקם הנאמנה, סמיכים כאשר מבשלים, מתאימה רטבים שונים, ועב או שמן. פסטה טריים יש מרקם רך, סופג יותר, מקבל הטעמים של רוטב בה הוא מוגש. זה הולך טוב עם 

לארוחה מהירה, מגוון פסטה מיובשים הובלות זמינה היא הכרחית; אם יש לך יותר זמן, אין שום דבר תגמול נוסף יותר משלך פסטה עם שילוב פשוט של קמח וביצים. זכור הכללים שני עברה של קצח מנחה אנה דל -בישול פסטה, להשתמש במים שהיא מלוחה כמו הים התיכון, ומתי כאשר מגישים אותו, לא לרוקן אותה
אם אתה משתמש פסטה טריים או מיובשים הוא צריך תמיד להיות מבושלים במחבת גדולה של מים עם מלח רותחים לפי הטעם. השתמש הובלות מים. כאשר הפסטה מוצפת לגמרי במים בלרתיחה מתגלגל, מערבב את זה מעת לעת כדי לוודא כי הוא אינו נדבק לתחתית למחבת

בישול; צריך להרגיש קצת גמישה, אתה צריך להרגיש קצת ההתנגדות במרכז הבצק כאשר אתה לנשוך למטה. סוחטים הפסטה במסננת (תוך השארת-מעט מים "נצמדה לחלק הבצק כדי למנוע נדבקות) ומערבבים עם הרוטב. פסטה טריים עדיין מלא של לחות, כך הרבה פחות זמן בישול יותר מיובש; לפעמים רק הובלות שניות די (למרות שלוש דקות הוא רגיל יותר), כך לקרוא את ההוראות מנה ובדיקות לשמור אותו עבור 
ידועים 'קצה' לשים שמן זית במחבת כדי למנוע את הבצק נדבקות אינו חביב על שפים רבים, מכיוון שהיא מפסיקה את רוטב "סצנריו פסטה כאשר מגישים נחשב מיותרים. שמן, עם זאת, למנוע את המים רותחים. הוא פשוט יעיל לעורר פסטה מדי פעם כדי למנוע את התכנונים, במקום שימוש בשמן זית
באופן יסודי מדי מכיוון מעט מים יסייע לעורר את הרוטב
 
פסטה דקה ארוכה באופן מסורתי מוגש הובלות עם עגבניות, דגים או רטבים ירקות אור, בעוד רוטב עם קטעים של בשר הוא ככל הנראה להיות מוגש עם פסטה רחב כגון נודלס או צינור קצר צורות כגון עטי
עבור מרקים דק, טובים צורות פסטה זעיר או נודלס ומיובשים. מרקים חזק יותר כמו מינסטרונה לקחת פסטה כמו מקרוני או סיביות הובלות של ספגטי. רביולי, טורטליני הם דוגמאות של פסטה ממולאים, עליכם יכולות להשתנות בשר כדי גבינה וירקות כמו בריקוטה ובתרד קלאסי
לזניה גליונות וגליונות הם פסטה טובה להשתמש בשר אפוי או מנות ירקות כמו לזניה,. כל הארון חנות יש צורה פסטה או שני- תאבד בלעדיו

עבור איטלקי, הדרך היחידה כדי לשמש  הובלות פסטה מבושל 'מבושל' לטעום את הבצק לקראת סוף זמן