Sign in to confirm you’re not a bot
This helps protect our community. Learn more

האם חלבון סויה מגביר את חילות החומרים (מטבוליזם) בגוף?.

0:30

חומרים גויטרוגנים בצמח הסויה. מזונות גויטרוגנים מפריעים לגוף לנצל את היוד ועלולים לפגוע בפעילות בלוטת התריס, לכן ההמלצה לבשל או לחימום בכדי למנוע את האפקט השלילי.

0:42

חלבון סויה והורמון תירוקסין (T4).

0:59

חלבון סויה ואנטיאוקסידנטים (נוגדי-חמצון) ודיהידרוטסטוסטרון (DHT).

1:10

על אבקת חלבון סויה.

1:33

היבטים בריאותיים של חלבון סויה.

2:19

השפעה אנטי-דלקתית (אינטרלוקין-6) של חלבון סויה.

2:55

מהם חסרונות של חלבון הסויה? (פעילות אנסטרוגנית חלשה).

3:20

אילו חסרונות נוספים יש בחלבון הסויה?.

4:21
אבקת חלבון סויה חלופה לספורטאים צמחונים, אבקת חלבון סויה תופעות לוואי, אבקת חלבון סויה מומלצת
24Likes
888Views
2015Jul 6
אבקת חלבון סויה חלופה לספורטאים צמחונים עם קובי עזרא. http://diet2all.net חלבון סויה הוא "חלבון מלא" שכן הוא מספק את כל החומצות האמינו חיוניות לתזונת אדם. אנטי-אוקסידנטים המצויים בחלבון הסויה כמו האיזופלבונים אשר מסייעים בחסימת ההורמון דיהידרוטסטוסטרון, ההורמון הנ"ל קשור להתפתחות סרטן בלוטת הפרוסטטה ובחסימת הנטייה להקרחה. 0:30 - האם חלבון סויה מגביר את חילות החומרים (מטבוליזם) בגוף?. 0:42 - חומרים גויטרוגנים בצמח הסויה. מזונות גויטרוגנים מפריעים לגוף לנצל את היוד ועלולים לפגוע בפעילות בלוטת התריס, לכן ההמלצה לבשל או לחימום בכדי למנוע את האפקט השלילי. 0:59 - חלבון סויה והורמון תירוקסין (T4). 1:10 - חלבון סויה ואנטיאוקסידנטים (נוגדי-חמצון) ודיהידרוטסטוסטרון (DHT). 1:33 - על אבקת חלבון סויה. 2:19 - היבטים בריאותיים של חלבון סויה. 2:55 - השפעה אנטי-דלקתית (אינטרלוקין-6) של חלבון סויה. 3:20 - מהם חסרונות של חלבון הסויה? (פעילות אנסטרוגנית חלשה). 4:21 - אילו חסרונות נוספים יש בחלבון הסויה?. 5:30 - ספורטאים וחלבון סויה. הירשמו לערוץ הבריאות והכושר: http://bit.ly/Diet2All לאינסטגרם:   / kobisport   לדף הפייסבוק:   / diet2all  
  • לפגישת יעוץ בקליניקה ניתן ליצור קשר
בנייד 0528567140 בשעות 8:00 עד 13:00 לשאלות אתם מוזמנים לשאול אותנו כאן בתגובות של הסרטון. #קוביעזרא #סויה #חלבון #ספורטאים אבקת חלבון סויה חלופה לספורטאים צמחונים,אבקת חלבון סויה,היבטים בריאותיים חלבון סויה,חלבון סויה והורמון תירוקסין,אבקת חלבון סויה ביקורת,חלבון סויה, אבקת חלבון סויה חלופה לספורטאים צמחונים,אבקת חלבון סויה,חלבון לצמחונים,Soy Protein (Food),Vegetarianism (Religious Practice),היבטים בריאותיים חלבון סויה,חלבון סויה והורמון תירוקסין,protein (nutrient),חלבון מי גבינה,אבקת חלבון,חלבון סויה,אסטורגן בסויה,אבקת חלבון מומלצת,אבקת חלבון כן או לא,אבקת חלבון אלפא,אבקת חלבון איך משתמשים,חלבון מי גבינה כנגד כולסטרול חיידקים תיאבון וסרטן נוגד חמצון ומחזק עצמות קובי עזרא ספורטאים,קובי עזרא חלבון,קובי עזרא חלבונים בחיות מעבדה, צריכת חלבון סויה, ולא חלבון מן החי, מורידה את ריכוזי הכולסטרול בסרום, אך מחקרים בבני אדם לא היו חד משמעיים. במטא אנליזה זו של 38 מחקרים קליניים מבוקרים, בדקנו את הקשר בין צריכת חלבון סויה לבין ריכוזי השומנים בדם. במודלים אקראיים בכדי לכמת את ההשפעות הממוצעות של צריכת חלבון סויה על ליפידים בסרום במחקרים שבדקנו והשתמשנו במודלים רגרסיה של אפקטים מעורבים היררכיים כדי לחזות שונות כ פונקציה של מאפייני המחקרים. ברוב המחקרים צריכת האנרגיה, השומן, השומן הרווי והכולסטרול הייתה דומה כאשר הנבדקים נטלו שליטה ותזונה המכילה סויה; צריכת חלבון סויה הייתה בממוצע 47 גר 'ליום. בליעה של חלבון סויה נקשרה השינויים נטו הבאים בריכוזי השומנים בסרום מהריכוזים שהושגו עם דיאטת הביקורת: כולסטרול כולל, ירידה של 23.2 מ"ג לדציליטר (0.60 ממול לליטר; מרווח ביטחון של 95 אחוז, 13.5 עד 32.9 מ"ג לליטר דקיליטר [0.35 עד 0.85 ממול לליטר]), או 9.3 אחוזים; כולסטרול ליפופרוטאין בצפיפות נמוכה (LDL), ירידה של 21.7 מ"ג לדציליטר (0.56 מ"מול לליטר; מרווח ביטחון של 95 אחוזים, 11.2 עד 31.7 מ"ג לדציליטר [0.30 עד 0.82 מ"מול לליטר]), או 12.9 אחוזים; וטריגליצרידים, ירידה של 13.3 מ"ג לדציליטר (0.15 מ"מול לליטר; מרווח ביטחון של 95 אחוז, 0.3 עד 25.7 מ"ג לדציליטר [0.003 עד 0.29 מ"מול לליטר]), או 10.5 אחוזים. השינויים ברמת הכולסטרול בדם ובכולסטרול LDL היו קשורים ישירות לריכוז הכולסטרול הראשוני בסרום. בליעת חלבון סויה הייתה קשורה לעלייה לא משמעותית של 2.4 אחוז בריכוזי הסרום של כולסטרול ליפופרוטאין בצפיפות גבוהה (HDL). מסקנות: מצאו כי צריכת חלבון סויה ולא חלבון מן החי הורידה משמעותית את ריכוזי הסרום של הכולסטרול הכולל, כולסטרול LDL וטריגליצרידים. חלבון צמחי במקום חלבון מן החי נראה קשור לסיכון נמוך יותר למחלות לב כליליות; השפעה זו עשויה לשקף ירידות בריכוזי הכולסטרול בסרום .3 ההשפעות המורידות את הכולסטרול של חלבון סויה בהשוואה לחלבון מן החי הוכרו בבעלי חיים במשך יותר מ 80 שנה .4 קרול בדק את ההוכחות לכך שחלבון סויה ייצר פחות יתר כולסטרולמיה ופחות טרשת עורקים אצל חיות מעבדה מאשר חלבון מן החי .5 למרות שחוקרים קליניים רבים בדקו את ההשפעות של חלבון סויה על ליפידים בסרום אצל בני אדם, התוצאות לא היו עקביות 6; כתוצאה מכך, ועדת התזונה של איגוד הלב האמריקני הגיעה למסקנה כי חלבון סויה מקטין את ריכוזי הכולסטרול בסרום אצל ארנבים אך לא בבני אדם. החוקרים הקליניים השתמשו במגוון מוצרי סויה, בכמויות שונות של חלבון סויה, בקריטריונים שונים לבחירת הנבדקים, ובמגוון פרוטוקולים. ערכנו מטה-אנליזה של מחקרים אלה, מכיוון ששילוב תוצאות של מחקרים מרובים בגודל קטן או בינוני מעלה את הכוח הסטטיסטי שהובא בשאלת המחקר ובכך משפר מאוד את הדיוק של הערכות ההשפעה. הניתוח שלנו הצביע על כך שההשפעות של חלבון סויה בהורדת ריכוזי הכולסטרול בסרום היו קשורות באופן משמעותי לערכי הכולסטרול הראשוניים בסרום. החלפת חלבון סויה לחלבון מן החי הניבה ירידות משמעותיות בריכוזי הסרום של הכולסטרול הכולל, כולסטרול ליפופרוטאין בצפיפות נמוכה (LDL) וטריגליצרידים מבלי שהשפיעו באופן משמעותי על ריכוזי הכולסטרול ליפופרוטאין (HDL) בצפיפות גבוהה.

Weight loss diet and weight loss Diet2All

9.81K subscribers