מידת עשיה מדויקת להפליא

שמירה על לחות המזון ורכיביו התזונתיים

הטעם, הריח, הצבע והטריות של המזון נשמרים

שמירה ארומת המוצר וצורתו החיצונית

מניעת תהליכי חמצון והשחרה של המזון

מאפשר ייצור איכותי וחסכני (ניצולת גבוה, יעילות בתכנון מלאי, ושליטה באופן ההכנה)

חיסכון בכוח אדם

תגובות

מי הצביע לכתבה זו

מה זה חם ברשת...?
insart.co.il - חם ברשת - אתר המציג את כל החדשות, הכתבות, המאמרים והקישורים הכי חמים ברשת, ואיזה יופי... מי קובע מה הכי חם ברשת? אתם הגולשים!!! אז הירשמו, פרסמו, הצביעו וקיבעו מה הכי חם ברשת.