הגנה על טריות, איכות וטעם של מוצרי מזון ע"י עיכוב היווצרות מיקרואורגניזמים ועיכוב תהליכי חמצון

הארכת חיי המדף של מוצרי מזון

אבטחת איכות המוצר

הגנת המוצר בזמן שינועו והגשתו לצרכן

הגנה על מוצרי non-food מפני תנאי סביבה לא מתאימים ושמירה על שלמות תוכן האריזה

תגובות

מי הצביע לכתבה זו

מה זה חם ברשת...?
insart.co.il - חם ברשת - אתר המציג את כל החדשות, הכתבות, המאמרים והקישורים הכי חמים ברשת, ואיזה יופי... מי קובע מה הכי חם ברשת? אתם הגולשים!!! אז הירשמו, פרסמו, הצביעו וקיבעו מה הכי חם ברשת.